Time Master: Zamanın Efendisi | Online Eğitimi
Eğitimin Amacı:
Hepimiz meşgulüz. Kuruluşlar, eskisinden daha fazla iş yapmak için daha az insan kullanıyor. Kısa vadeli teslim tarihleri, son dakika değişiklikleri, hızlı programlar, modern iletişimler ve günümüzün iş temposu baskıyı artırıyor. İş yükümüzü planlamak ve zamanımızı yönetmek konusunda her zamankinden daha fazla etkili olmamız gerekiyor. Kendinizi sadece yetişmek için sürekli olarak fazladan saatler çalışırken bulursanız, Zaman Yönetimi eğitimine ihtiyacınız vardır.
Katılımcılar zamanlarını stressiz ve iyi organize edilmiş bir şekilde yönetmeyi öğrenecekler. Bu eğitim, zaman yönetimini basit ve anlaşılır hale getirmek için bir dizi araç, şablon ve teknik sağlar.
Eğitimin İçeriği:
Zaman Anlayışı
Zaman Nedir?
Zamanın Temel Özellikleri
Uygulama: 72 Yıllık Bir Yaşam
Planlama
Plan Nedir, Ne Değildir?
Planlama Alışkanlıklarımız
Türk Kültürü ve Planlama
200.000 Saatlik Ömür
Temel Zaman Yönetimi
Zaman Yönetimi Nedir?
Eisenhover Matrisi
A, B ve C Alanları
Uygulama: Zaman Matrisi
Hedef Odaklı Zaman Yönetimi
Etkinlik ve Verimlilik
Ziegarnik Etkisi
Zaman Yönetiminde Kanban Tekniği
Hedefler
Hedeflerin Özellikleri
Hedef Belirlemek
Enerji Çemberleri
Fil Görevleri
Steinbeck Etkisi
Zaman Yönetiminde Profesyonellik
Pareto Kuramı
Parkinson Kuramı
Oyalanma Kuramı
Yapılacak İşler Kuramı
Acil Durum Kuramı
Az Dirençli Yol
Çıkar Yol Faktörü
Murphy Kuramı
Zaman Yönetimi Konusunda Önyargılar
Sosyal Korkularımız
Alışkanlıklarımız
Uygulama: Güvenli Davranış Ölçeği
Güvenli Davranış Ölçeği Değerlendirmesi
4 Farklı Davranış Stili
Güvenli Davranış İçin Yapılması Gerekenler
Güvenli Davranış Dışı Davranışlar Ne Zaman Kabul Edilebilir?
Güvenli Davranışın Avantajları
Eğitmen:
DR. ÖĞR. ÜYESİ ZEKİ YÜKSEKBİLGİLİ
1974 yılında doğdu, Özel Eyüboğlu Koleji’ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünden mezun oldu. Daha sonra Wharton School’da (ABD) İşletme dalında yüksek lisansını ve Heriots University’de (Birleşik Krallık) İşletme Yönetimi/E-Ticaret dalında doktorasını bitirdi. 2010 yılında, York Üniveristesi’nde (ABD) Psikoloji yüksek lisansını tamamladı ve aynı yıl Avrasya Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi dalında doktorasına başladı.
Kariyerine ASTEM’de satış sorumlusu olarak başladı ve sırasıyla PTS’de önce Satış Müdürlüğü, daha sonra Satış ve Pazarlama Müdürlüğü, Irak’ta Albir International’da Ülke Müdürü, kendi firması olan Büşra’da Şirket Ortağı ve Tet Makina’da Genel Müdür olarak görev yaptı.
2005-2010 yılları arasında Pakistan Hükümeti, Türkiye Fahri Yatırım Konsolosu olarak görev yaptı.
2005 yılından bu yana, 13.000’den fazla kişiye 15.000 saatin üzerinde eğitim verdi. Pazarlama ve Satış eğitimleri dışında, birçok özel ve kamu kurumuna eğiticinin eğitimi, iletişim, sunum teknikleri, liderlik ve yönetim konularında eğitimler hazırladı ve sundu. Önce Mimar Sinan Güzel Sanatlar daha sonra İstanbul Arel ve İstanbul Aydın Üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Özellikle yönetim-organizasyon ve pazarlama konularında yayınlanmış birçok bilimsel araştırması bulunmaktadır.
Pazarlama Temelleri, Pazarlama Mucize Değildir, Pazarlama Canavarı, Eğitim Oyunları 1, Eğitim Oyunları 2, Eğitim Oyunları 3, Pazarlamada Yeni Ustalık, Mutluluk Yönetimi, Creme de la Creme kitaplarının yazarı Zeki Yüksekbilgili yaklaşık 60 yerel kanalda program yaptı. Kariyerine eğitimler vererek ve danışmanlık yaparak devam etmektedir.
Eğitmenin Referanslarından Bazıları
3M, Adalet Bakanlığı, Akbank, Alternatif Bank, Aksa Jeneratör, Aksam Otomotiv, Anadolu Sigorta, Aras Kargo, Arkas Holding, Atak Taşıt ve Otomotiv Ürünleri, Avea, Aveks, Arpek Arkan Parça Aluminyum Enjeksiyon ve Kalıp, B-fit, Basın Yayın Birliği, Başer Kimya, Beşler Makarna, Beymen, Biçen Gıda, British American Tobacco, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Belediyesi, Deka Elektroteknik, Denizbank, Dentaline, Deva İlaç, Dizayn Grup, Doğadan, Doğuş Üniversitesi – Sürekli Eğitim Merkezi, DSM Events, Ekster Kodlama, EMES A.Ş. Endüstriyel Makina Ekpmanları, Epengle, ETİ, Finansbank, Finar, Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Gemsan, Genom Bilişim, Global Bilgi, Hafele, Hassan İnşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş., İdaş, İETT, IMC Bilişim Teknolojileri, InterTech Bilgi İşlem, IOM – OIM International Organization for Migration (Uluslararası Göç Örg.), İstanbul Arel Üniversitesi – Sürekli Eğitim Merkezi, İstanbul Aydın Üniversitesi – Sürekli Eğitim Merkezi, İstatistikçiler Derneği – İstanbul Şubesi, Kale Balata, Kariyer.net 10.kat Eğitimleri, Kaya Yapı Sanayi, Koç Sistem, Koç Allianz, Koleksiyon Mobilya, Konya Şeker, Kora İnternet Teknolojileri, KOSGEB Malatya İşletme Müdürlüğü, Kraft, LeccePen, Mega Yazılım, Medica Laser Estetik, Meteksan Sistem ve Bilgisayar Teknolojileri, MiorAltın Pazarlama, Motif Halı, Nazlı Gıda, Nurol Makine, NT Mağazaları, Nutrifarma, Odel, Onur Ekspress, Onur Hava Yolları, Oyakbank, Öntaş, PanotRadyatör, Penta Teknoloji, Perfetti Van Melle, PolyOne, Present-Service Türkiye, Renault, Samsung, Sanem İthalat İhracat Makine, Setkom Şirketler Grubu, Skoda, Teknik Grup, Teknolojim, Tekstibank, Tekpol, Telsim, Tempa Metal, Termodinamik, Türk Telekom, Turkcell, Türkiye Finans Kalkınma Bankası, Ulugöl Otomotiv, Üntel Kablo, Vestel, Yapı Kredi, Yunus Emre Hastanesi, Ziraat Bankası
Detaylı Bilgiler
Eğitmen
Dr. Zeki Yüksekbilgili
Tarih | Gün
10 Nisan 2021 | Cumartesi
Saat | Süre
13:30 – 16:30
Online Platform
Zoom
Kontenjan
20 Kişi
Eğitim Koordinatörü
Doruk Gülsever
doruk@yuksekbilgili.com
0549 575 06 51